2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Temaaften hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati

Dato: 2021-10-28 (19:00 - 21:00)


Kom med til Thomsen Fysioterapi Randers. Hvor du vil stifte bekendtskab med tre forskellige trænings metoder.

Osteopatibehandling og gigt: Osteopati er en forholdsvis ny behandlingsform i Danmark. Bl.a. arbejder osteopaten med behandling af de indre organer. De indre organer kan nemlig have en negativ effekt på led og krop som helhed. Vi vil fortælle hvad osteopatien kan hjælpe gigtpatienten med.

Alter G vægtaflastende gå og løbebånd: Alter G er et epokegørende gå- og løbebånd. Her kan man gå i næsten vægtløs tilstand, derved kan man træne kredsløb, muskelstyrke, koordination og få brugt med sin krop uden at miste balancen og få smerter i vægtbærende led.  

Ny træning for gigtpatienter: Hvad rør` sig på markedet af ny og effektiv træning til gigtpatienter. Vi vil vise hvad der  findes af gode øvelser til forskellige gigtproblematikker og hvad man kan bruge af træningsredskaber. Vi tager udgangspunkt i aktuelle problemstillinger fra deltagerne.

 

  • Der er gode p. muligheder på adressen. 
  • Kaffe, te og kage er inkl. i prisen.    
  • Arrangementet slutter kl. 21.00.     
  • Hurtig tilmelding, der er begrænset pladser.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter