2942 1922 / 2916 1921
frivilligvaerket@frivilligvaerket.dk
 
 
 
 
    

Medlemmer

Ungdommens Røde Kors Randers


Kontaktperson: Louise Svensson
Email: lur.randers@gmail.com
Tlf.: 31904118

Hjemmeside

Facebook side

Formål:

Vi i Ungdommens Røde Kors Randers er en meget alsidig gruppe med forskellige baggrunde og uddannelser. Vi brænder for at skabe positive fællesskaber for børn og unge i Randers gennem en masse spændende og sjove aktiviteter. Vi tror på, at alle kan bidrage med noget forskelligt, og der er derfor plads til alle i vores Lokale Udviklingsråd. Gruppen har et rigtig godt og hyggeligt sammenhold og vi er gode til at hjælpe hinanden. Der er mulighed for at påtage sig opgaver, man ikke kender så meget til, og dermed lære en masse nyt.


Aktiviteter:

Vi har flere forskellige aktiviteter. Bl.a. Spilopperne. Aktiviteten er for børn, som bor på Randers krisecenter. Vi er på krisecentret et par timer en gang om ugen, hvor vi laver forskellige aktiviteter med børnene. Vi er for eksempel i biografen eller ude at spise. Det vigtigste er, at vi hygger os og har det sjovt sammen.

Tags: Børn & unge

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter