2942 1922 / 2916 1921
frivilligvaerket@frivilligvaerket.dk
 
 
 
 
    

Medlemmer

Børns Voksenvenner


Kontaktperson: Bente Engelsbæk
Email: randers@voksenven.dk, laf@voksenven.dk
Tlf.: 60224878

Hjemmeside

Facebook side

Formål:

Børns Voksenvenner skaber venskaber mellem frivillige ressourcestærke voksne, som vil være der for et barn, som har brug for lidt ekstra omsorg og opmærksomhed. Som frivillig voksenven er man et godt supplement til en rolle model i barnets liv. Typisk ses en voksenven som en "ekstra" onkel eller tante i barnets liv - men vigtigst af alt, så er det venskabet som er alt dominerende mellem voksenvennen og barnet.


Aktiviteter:

Børns Voksenvenner i Randers er stiftet i februar 2011, og vi er godt i gang med at etablere venskaber mellem frivillige ressourcestærke voksne og børn, som har brug for lidt mere voksenkontakt. I vores forening er der et stærk sammenhold blandt de frivillige voksne. Vi afholder erfa-møder en gang i kvartalet, hvor de frivillige mødes og er i dialog omkring deres venskabers op- og nedture. Til erfa-møderne er der endvidere mulighed for pædagogiskfaglig sparring fra et bestyrelsesmedlem.

Tags: Børn & unge - Familie & forældre - Socialt udsatte

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter