2942 1922 / 2916 1921
frivilligvaerket@frivilligvaerket.dk
 
 
 
 
    

Medlemmer

Hjælp voldsofre

Rådhusstræde 7, 1
8900 Randers

Kontaktperson: Jørn Hougaard
Email: voldsofre@voldsofre.dk
Tlf.: 86415900

Hjemmeside

Facebook side

Formål:

Foreningen HJÆLP VOLDSOFRE er en frivillig, humanitær og uafhængig forening, som har eksisteret siden 1981. Vi hjælper dig, der har været udsat for vold, røveri og andre seksuelle overgreb trygt videre i livet. Oftest foregår hjælpen telefonisk med råd og vejledning, og hvor vi i fællesskab finder ud af, hvor du befinder dig i følgerne/forløbet efter et voldeligt overgreb, og hvor vi i givet fald kan hjælpe dig. Det kan være, du har behov for psykologhjælp, eller du har måske brug for at få en advokat beskikket i din sag, eller noget helt tredje.


Aktiviteter:

Udover vejledning og rådgivning og den konkrete hjælp, afvikler vi også egentlige projekter, som har til formål at hjælpe ofre tilbage til en så normal tilværelse som muligt. Projekterne ledes af psykologer/terapeuter og foregår oftest over nogle dage, hvor en gruppe ofre inviteres til at deltage. Projekter, som vi efterhånden har fået en stor erfaring indenfor, og som gør en positiv forskel for deltagerne.

Tags: Psykisk sårbare - Rådgivning - Socialt udsatte

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter