2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Frivilligportrætter

 

Elisabeth Sørensen, frivillig hos Landsforeningen Autisme Kreds Østjylland

Hvad er det bedste ved at være frivillig?

At jeg kan se det gør en forskel. At der er nogen der får noget ud af det jeg gør. Det er blevet en livsstil. Andre går i biografen, på cafe, ser fjernsyn, holder deres hjem pinligt rent, når de har fri. Jeg er  frivillig, og så bliver det ikke til så meget med de andre ting.

 

Bent Fenger Jensen, frivillig hos Seniorer uden Grænser Region Midtjylland 

Hvorfor er du frivillig? 

Som senior har jeg I hverdagen ønsker om mere end avisen, kaffen, børnebørnene og Tv-nyheder om problemerne i verden. Hvad og hvor kan jeg selv gøre noget, der bare kan gøre en lille forskel for andre?

Trine Staub, frivillig hos Red Barnet Randers Lokalforenining

Hvad driver dig i din frivillige indsats?

Det er utrolig givende at kæmpe for en sag, man tror på! Jeg drives af gode oplevelser. Af at mærke hvor lidt der skal til for at gøre en stor forskel for et andet menneske. Personlig udvikling, gode oplevelser, sammenhold. 

Daniel Sørensen, frivillig hos KOMsammen Randers

Hvorfor er du frivillig?

Jeg synes, at KOMsammen er et spændende projekt, og kan generelt godt lide at bruge min fritid, på ting der også giver mig noget til mit professionelle arbejde.

Foto: Jeppe Mehlsen, Mit Perspektiv

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter