2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Mænds Mødesteder Randers

I samarbejde med Randers Sundhedscenter har Frivilligværket søgt og fået bevilget 345.000 kr. af TrygFonden til at lancere og drive projektet Mænds Mødesteder i en 2-årig periode.

Mænds Mødesteder Randers har fokus på ensomme mænd udenfor arbejdsmarkedet, men henvender sig til alle mænd fra 18 år og opefter. Målet er, at projektet skal bekæmpe ensomhed og sikre bedre trivsel blandt deltagerne.

Mænds Mødesteder Randers er et rart miljø, hvor mænd kan være sammen om at lave de ting, der interesser dem.

 

Følg med i Mænds Mødesteders aktiviteter, ideer og meget mere på:

www.facebook.com/Mensshedranders

 

Om projektet

Kernen i projektet er etableringen af mødesteder, hvor voksne mænd med forskellig social og kulturel baggrund kan samles og arbejde med meningsfulde projekter i eget tempo, i et åbent og inkluderende fællesskab. Tanken bag er, at mænd er mere trygge ved at tale om problemer og følelser, mens de er i gang med en aktivitet og ikke blot sidder rundt om et bord.

”Mange mænd finder overgangen fra et travlt arbejdsliv til en hverdag uden arbejde, udfordrende og svær, især fordi mange mænd finder deres netværk i arbejdslivet. Det er gennem fællesskaber om forskellige aktiviteter at mænd lærer hinanden at kende og får snakket om det, der optager dem”, påpeger Louise Brown, leder af Frivilligværket

Mænds Mødesteder er oprindeligt udsprunget af en australsk indsats ”Men´s shed” som viser store fysiske, psykiske og sociale forbedringer hos udsatte og ensomme mænd.

”Vi forventer at se den samme gevinst blandt mænd i Randers. Et mødested kan have alle mulige aktiviteter, madklub, værksted, cykelklub, læsegruppe og så videre. Det er mændene selv, der bestemmer, hvad der skal ske. Men det skal være et rart miljø med plads til alle, og det er alkohol og rusmiddelfri”, fortæller Louise Brown.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter