2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

FrivilligMobilen rykker ud i Randers Festuge

2019-07-08 11:37:44

Find FrivilligMobilen i Randers Festuge og få kaffe, kage og en snak om foreningslivet

I løbet af ugen vil frivilligcenterets pop-op kontor køre rundt i midtbyen og opfordre foreninger til at gøre brug af centerets gratis tilbud om hjælp og rådgivning under sloganet ”Brug dit Frivilligcenter”.

Selfie-konkurrence med lokale præmier

”Er du medlem af en forening? Vidste du, at din forening kan få gratis hjælp og rådgivning hos Frivilligværket?”

Sådan kommer det til at lyde forskellige steder i Randers Festuge, når FrivilligMobilen rykker ud i midtbyen. Den ombyggede knallert skal skabe opmærksomhed om Frivilligværkets tilbud, men kommer også selv til at spille en stor rolle i frivilligcenterets Festuge-program. Frivilligværket opfordrer alle til at komme forbi og tage en selfie med FrivilligMobilen, poste billedet på Instagram med #frivilligmobilen og på den måde være med i konkurrencen om oplevelsespræmier fra lokalområdet.

”Vi kan se, at folk synes, at FrivilligMobilen er lidt sjov,” siger Louise Brown, leder af Frivilligværket. ”Så vi håber, at de vil være med i konkurrencen og dermed hjælpe os med at fortælle den gode historie om FrivilligMobilen.”

Vinderne findes ved lodtrækning og bliver annonceret d. 19. august kl. 12 på Frivilligværkets Facebook-side.

Se programmet for ugen eller download det her.

Man behøver ikke være medlem af en forening for at komme forbi og sige hej - vi kan også hjælpe dig i gang som frivillig eller svare på spørgsmål om den lokale frivillighed, og vi byder på kaffe og kage imens. Vi glæder os til at se jer i løbet af ugen!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter