2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Frivilligværket og Veteran Caféen spiller op til Dansk

2019-10-28 11:57:42

Når Spil Dansk-ugen afvikles i uge 44, forvandler Frivilligværket sig til et spillested, når de, i samarbejde med Veteran Caféen, slår dørene op for en akustisk koncert med Jacob Friis Lind.

"Vi har været udsendte for Danmark, så Spil Dansk giver god mening for os,” fortæller formanden for Veteran Caféen i Randers, Nils Jakobsen.  Leder af Frivilligværket, Louise Brown, supplerer:

”Musik er for mig en måde at udtrykke følelser på, men man kan også bearbejde sine følelser gennem musikken. Derfor er det oplagt at lade musikken besøge veteranerne." Veteran Caféen er for alle tidligere udsendte for Danmark og deres pårørende. De holder til i Frivilligværkets lokaler, hvor de mødes hver fredag. Fredag den 1. november kl. 15.00 får veteranerne besøg af Jacob Friis Lind fra indierock-bandet Divided by Numbers.

”Alle, der her lyst til at stifte bekendtskab med Veteran Caféen og finde ud af hvem vi er, skal være velkomne. Så giver vi kaffe, kage og god musik,” siger Nils Jakobsen med det smil.

Singer/songwriter synger solo

”Vi blev i bandet ”Divided by Numbers” spurgt, om vi ville bidrage til Spil Dansk-ugen, og selvfølgelig ville vi det. Sagen er bare den, at vi har stoppet bandet, siden vi blev spurgt,” fortæller Jacob Friis Lind fra det hedengangne Randers-band. Han forsætter: ”Jeg har sidenhen skrevet en del sange, som jeg planlægger at udgive på et tidspunkt, og det er nogle af dem, jeg spiller den 1. november i Veteran Caféen på Frivilligværket.” Til arrangementet spiller Jacob Friis Lind, der beskriver sin stil som solist som værende singer/songwriter i country/americana style, akustiske versioner af sine disse numre. Jacob Friis Lind får selskab af bassist Lars Adamsen, der ligeledes har slået sine folder i ”Divided by Numbers”, når der spilles op til dansk i Veteran Caféen.

Masser af musik

Koncerten med Jacob Friis Lind er et led i den landsdækkende Spil Dansk-uge, der traditionen tro løber af stablen i uge 44. Spil Dansk-ugen startede som en enkelt dag tilbage i 2001 under navnet Spil Dansk-dagen. I 2015 fik Spil Dansk-dagen vokseværk og blev udvidet til at vare en hel uge. Spil Dansk-ugen byder på over 1000 arrangementer over hele landet, hvor af en del bliver afviklet i Randers Kommune – herunder altså også koncerten på Frivilligværket med Randers-drengen fra ”Divided by Numbers”, Jacob Friis Lind.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter