2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

En overraskelse på vej til vores medlemmer

2020-05-14 09:53:31

Er din forening medlem af Frivilligværket?

Send os meget gerne en adresse, så vores overraskelse kan finde vej

 

Pressemeddelelse:

Frivilligværket uddeler i samarbejde med Bilka Randers en kasse med overraskelser til deres mange medlemsforeninger. Indholdet skal hjælpe foreningerne til at opretholde deres virke og entusiasme i en coronatid og samtidig forberede dem på en fremtidig genåbning.

Foreninger og de frivillige er hårdt ramt af restriktioner under coronakrisen, og derfor ønsker Frivilligværket, at vise dem hvor meget de er værdsat. Frivilligcentret arbejder på højtryk, for at færdiggøre en kasse med overraskelser, der i de kommende uger lander hos deres mere end 100 medlemsforeninger.

- ”I denne tid er det bare så vigtigt, at vi husker at bakke op om alle de frivillige og foreninger, som brænder for at gøre en forskel for deres målgruppe, men som nu også er blevet ramt af coronatiltag og derfor ikke må være i foreningsregi”, fortæller Frivilligværkets leder, Louise Brown og fortsætter, ”De skal vide, at Frivilligværket tænker på dem og er her for dem, og at vi sætter pris på deres indsats. Dette kan naturligvis ikke betales tilbage på nogen måde, men vi vil gerne tilbyde dem en lille erkendtlighed. ”

Bilka Randers spiller en vigtig rolle i Frivilligværkets overraskelse, da varehuschef Jan Møller har sagt ja til at sponsorere en del af kassernes indhold. ”Vi er meget glade for, at Bilka Randers har ønsket at bakke op om vores initiativ og dermed støtte det lokale foreningsliv, ”udtaler Louise Brown.

 

En analog håndsrækning i en digital tid

Frivilligværket og Frivillighedens Hus har som alt andet været lukket ned siden midten af marts. Sekretariatet har arbejdet ihærdigt hjemmefra med diverse digitale tiltag i en tid, hvor alle de fysiske aktiviteter og arrangementer er aflyst eller udskudt.

Frivilligcentret har lanceret videoserien ”Frivilligværkets karantæne kit – chips og tricks til din karantænetid”, indsamlet digitale hilsner fra lokale foreninger, skrevet blogindlæg, inviteret foreningerne til online samtaler under titlen Corona Talks, udloddet en sangkonkurrence med teamet ”Det bliver godt igen” og meget mere.

- ”Efter alle disse digitale initiativer er det på tide at komme back to basics med noget håndgribeligt, og derfor har vi tænkt kreativt med disse kasser, der kan komme ud og leve hos foreningerne”, udtaler Louise Brown og fortsætter, ”Hos Frivilligværket håber vi inderligt, at kasserne og deres indhold kan skabe glæde, smil og fornyet energi hos vores medlemmer. Foreningerne skal passe på sine brugere og frivillige i denne tid, og vi hos Frivilligværket ønsker at passe på dem. ”

Kassernes indhold skal ikke afsløres her, men følg med på vores Facebook-side, hvis I vil vide mere.

 

Er din forening medlem af Frivilligværket?

Send os meget gerne en adresse, så vores overraskelse kan finde vej

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter