2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Nye retningslinjer i Frivillighedens Hus

2020-08-11 11:37:39

Grundet Coronasituationen har vi været nødt til at indføre nye retningslinjer for brug af vores lokaler i Frivillighedens Hus.

  • Der er nu opstillet to spritdispenserer i Frivillighedens Hus. Den ene lige indenfor døren. Her bedes du spritte dine hænder inden du bevæger dig videre ind i huset. Dette gælder hvad enten du skal ind i stueetagen eller direkte ovenpå til møde.
    Den anden spritdispenser står i køkkenet. Denne bedes du benytte inden du laver kaffe og te eller tager service.

  • Ved brug af mødelokaler opfordrer vi til, at man maks. samles 8 personer. Der står, i hvert mødelokale (samt i køkkenet), en rulle aftørringspapir og en sprayflaske med sprit. Sprit gerne borde, stole samt kontaktflader (håndtag og stikkontakter) af inden I benytter lokalet. Der SKAL sprittes af efter brug af lokalerne!

  • For at sikre mindst mulig smittespredning kan lokalerne kun benyttes én gang om dagen udenfor åbningstid. Dvs. har en forening booket sig ind i et lokale en eftermiddag kl. 16 – 19, er det ikke muligt for andre foreninger at booke lokaler resten af dagen. Heller ikke andre lokaler.

  • På toiletterne vil I nu finde papirhåndklæder i stedet for stofhåndklæder. Der er desuden en skraldespand til at putte papiret i. I den nærmeste fremtid vil vi opsætte sæbedispensere, toiletrulledispensere, håndklædedispensere samt trådskraldespande. Det kommer desværre til at gå ud over hyggen i vores dejlige hus, men nu gælder det vores alle sammens sikkerhed fremfor alt.

  • Udover ovenstående gælder de samme regler som tidligere selvfølgelig stadig.
    Sprit eller vask hænder hyppigt, host og nys i ærmet, hold afstand OG BLIV HJEMME HVIS DU HAR SYMPTOMER!

Tak for jeres forståelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter