2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Frivilligværket søger ildsjæl

2023-01-13 13:19:18

Frivilligværket Randers søger ildsjæl til daglig ledelse

 

Har du lyst til at være med til at udvikle det frivillige sociale arbejde i Randers Kommune, kan du lide kontakt med mennesker og trives du med forskelligartede opgaver – så er du måske Frivilligværkets nye leder!

Frivilligværket Randers skal fremme deltagelse og mangfoldighed i det frivillige liv i kommunen. Frivilligværket skal gøre det lettere at være frivillig i foreningslivet og få det sociale engagement til at blomstre.

Som leder får du sammen med bestyrelse mulighed for at stå i spidsen for Frivilligværket, hvor der skal sættes fuld fokus på udvikling og fundraising. Den nye leder får i samspil med bestyrelsen vide rammer til at sætte dit præg på arbejdet med at nå Frivilligværkets mål, herunder at opbygge et sekretariat med flere ansatte

 

Dine opgaver kan variere meget, men er primært at:

 

 • Tegne Frivilligværket intern og eksternt med stor gennemslagskraft

 • Arbejde strategisk og videreudvikle den planlagte strategi sammen med bestyrelsen og arbejde målrettet med nye udviklingsopgaver og projekter

 • Håndtere og styre den daglige drift

 • Bistå foreningsledere, så driftsopgaver bliver lettere

 • Kunne guide borgere til at finde et sted at være frivillige og have et særligt fokus på at kunne involvere udsatte borgere i frivilligarbejde

 • Skabe rammer for netværksdannelse mellem medlemsforeningerne af Frivilligværket (pt. 144 medlemsforeninger)

 • Være med til en kortlægning og formidling af nuværende sociale tilbud i frivillig regi i hele Randers kommune

 

Hvad forventer vi af dig?

Følgende kompetencer og kvalifikationer vil være relevante og nyttige:

 • Strategisk og udviklingsorienteret

 • Erfaring med at inddrage frivillige i opgaver og projekter

 • Du kan sætte klare mål og inspirere andre

 • God til at samarbejde med mange forskellige mennesker. Du kan samle medlemmerne og er samtidig opsøgende og nytænkende i forhold til nye potentielle relationer, der kan udbygge og styrke Frivilligværket samt det frivillige sociale arbejde

 • Erfaring med politisk interessevaretagelse og samarbejde med kommune og offentlige instanser

 • Stærk til at skabe og vedligeholde netværk og relationer

 • Erfaring med fundraising, projekt- og puljeansøgninger samt rapportering og dokumentation

 • God til at udbrede kendskabet til Frivilligværket overalt i kommunen

 • Kendskab til og viden om frivillighed eller er parat til at tilegne sig dette

 • Erfaring med styring af projektøkonomi

 

Løn og ansættelsesvilkår:

 

Stilling på 32 timer/ugt., hovedparten af arbejdstiden ligger mellem 8.30 og 17.00, dog skal du påregne aften- og weekendarbejde med interne og eksterne arrangementer.

Tiltrædelse senest 1. april, men gerne tidligere.

Du vil få kontor i vores lokaler i Frivillighedens Hus, Kirketorvet 2A, baghuset, 8900 Randers C. Der er mulighed for at tage enkelte hjemmearbejdsdage, hvor opgaverne gør det muligt.

Der er ikke overenskomst, men løn og vilkår forhandles med udgangspunkt i AC.

 

Sådan søger du stillingen:

 

Send din ansøgning med relevante bilag til [email protected] senest d. 31. januar 2023. Ansøgninger, der ikke sendes til denne mailadresse tages ikke i betragtning.

Vi holder samtaler den 6. februar og 10. februar

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Eske Thøgersen på mobil 29 36 49 66 eller på mail [email protected]

 

Om Frivilligværket Randers

 

Frivilligværket er en forening med egne lokaler på Kirketorvet 2A, baghuset, 8900 Randers C. Frivilligværket blev oprettet i 2008 og har gennem tiden været en meget synlig aktør i det frivillige sociale arbejde i Randers.

Frivilligværket er et tilbud til foreninger, borgere, kommunale medarbejdere og institutioner samt private virksomheder om gratis rådgivning og sparring om alle aspekter indenfor frivillighed. 

Vi rådgiver foreninger om rekruttering, kommunikation, projektudvikling m.m., giver borgere et overblik over frivillige initiativer, sparrer med kommunale institutioner om inddragelse af frivillige, afholder netværks- og synlighedsskabende arrangementer, udlåner lokaler og meget mere.

Frivilligværket Randers modtager økonomisk støtte fra Randers Kommune og fra Socialstyrelsens pulje til drift af frivilligcentre. På landsplan findes der lige nu 69 frivilligcentre i Danmark.

 

Læs mere om Frivilligværket på vores hjemmeside frivilligvaerket.dkTilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter