2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Pop-up kontor og fællesspisninger i Randers Ugen

2018-06-19 12:32:41

I Randers Ugen 2018 d. 13.-17. august åbner Frivilligværket et pop-up kontor på Brødregade 2. Herfra vil vi synliggøre frivilligheden og invitere randrusianerne indenfor til en snak om frivillige fællesskaber, og de mange gode ting man selv kan få med i rygsækken, hvis man er frivillig. Overskriften er "Frivillighed er for alle - også for dig".

Vi inviterer foreningerne og de frivillige til at være med til at bemande pop-kontoret i Brødregade, så vi sammen kan fortælle de gode frivillighistorier. Vores udstilling "Frivillighedens mange ansigter" vil være en del af indretningen og vil være vores udgangspunkt for at synliggøre og hylde frivilligheden i Randers Ugen. Åbningstiden vil være kl. 12.00-20.00 mandag til onsdag og kl. 12.00-17.00 torsdag og fredag.

Vi inviterer desuden foreninger og borgere til tre fællesspisninger, hvor man kan møde hinanden til en snak om frivillighed. Fællesspisningerne foregår torsdag aften, fredag til frokost og fredag aften.

Tag fat i os, hvis din forening vil være med til at bemande pop-kontoret eller deltage i en fællesspisning. Begge dele er en mulighed.

Pop-up kontoret og fællesspisningerne er en del af festivalen 100% Fremmed? og er støttet af Randers Kommunes kulturaftale Østjysk Vækstbånd – Levende byrum og Kulturministeriet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter