2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Nominer årets frivillige i Randers og omegn

2018-06-21 13:10:14

Frivilligværket fejrer Frivillig Fredag 2018 d. 28. september med en stor frivilliggallafest på BioNutria Park. I den anledning kåres årets frivillige i Randers og omegn, og randrusianerne inviteres nu til at nominere de personer som gør en stor medmenneskelig indsats.

Frivilligværket har 10 års jubilæum i 2018, og vil derfor gøre noget ekstra ud af den nationale frivillighedsdag Frivillig Fredag. Foreningsaktive frivillige inviteres til gallafest med rød løber, middag og musik på BioNutria Park. Aftenens hovedbegivenhed er uddeling af priser til årets frivillige. 

Randrusianerne skal nominere de frivillige

Vinderne af priserne skal kåres af randrusianerne selv ved en online afstemning. Inden da skal de nominerede findes, og her skal randrusianerne også selv til tasterne. På hjemmesiden www.frivilligdagen.dk kan du nominere det eller de mennesker, som utrætteligt lægger tid og sjæl i noget de brænder for, og som du mener fortjener anerkendelse for en stor indsats. De nominerede deles op i syv kategorier, og der skal findes en vinder fra hver. Deadline for nomineringer er d. 15. august.

De frivillige skal fejres og hyldes

Leder af Frivilligværket Louise Brown glæder sig til at fejre de mange frivillige. ”Det er på tide, at de frivillige hædres for deres gigantiske indsatser for Randers og omegn, så derfor vil vi fejre vores 10 års jubilæum som frivilligcenter i Randers ved at hylde de frivillige med galla, prisuddeling og skulderklap”.

Fra slutningen af august kan alle stemme på de nominerede frivillige via www.frivilligdagen.dk, og vinderne offentliggøres i Thor Loungen på BioNutria Park fredag d. 28. september. 

Årets frivillige i Randers og omegn hyldes i samarbejde med Randers Netavis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter