2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Meld jer til FrivilligBørs 2018

2018-10-31 14:12:07

Tilmeld dig FrivilligBørs 2018 via https://frivilligvaerket.nemtilmeld.dk/1/

FrivilligBørs Randers 2018 afholdes onsdag d. 21. november kl. 16.30-18.30 i gaden på UnderVærket, Stemannsgade 9c, 8900 Randers C

I 2016 og 2017 har Frivilligværket afholdt FrivilligBørs i Randers med stor succes. Hele 138 aftaler er blevet indgået blandt deltagerne fra foreninger, kommune og erhvervsliv.

På FrivilligBørs Randers skal vi handle med hinanden - ikke med penge, men med ressourcer, viden og aktiviteter. Alt sammen i frivillighedens ånd. Vi samler foreninger, organisationer, kommunale institutioner og virksomheder på en aktiv markedsplads, hvor vi bytter tjenester på kryds og tværs.

FrivilligBørs-konceptet er skabt for at gøre god brug af lokale ressourcer, og deltagerne fra de tidligere år har indgået aftaler om alt fra lokaleudlån og foredrag til sparring og fælles arrangementer. FRIVILLIGBØRSFAKTA - SVAR PÅ 6 TYPISKE FRIVILLIGBØRS-SPØRGSMÅL

1. HVAD KAN DU PÅ FRIVILLIGBØRSEN?
På FrivilligBørs Randers kan foreninger, kommunale institutioner og virksomheder tilbyde og efterspørge frivillige ydelser. Det kan være alt fra lokaler og overskudsmaterialer til foredrag, kurser, teambuilding og sparring. Stort alt er muligt – bare det er basereret på frivillige kræfter.

Man behøver ikke at bytte aftaler ”lige over”. Du kan sagtens efterspørge noget fra én deltager og så tilbyde noget til en anden.

FrivilligBørs Randers er også en rigtig god mulighed for at netværke med andre lokale aktører, der interesserer sig for frivillighed og samarbejde på tværs. Samtidig kan du synliggøre din forening, institution eller virksomhed.

2. HVAD KAN DU IKKE PÅ FRIVILLIGBØRSEN?
Man får ikke en stand på FrivilligBørsen. I UnderVærkers gade opstiller vi nogle høje caféborde, der hver repræsenterer en kategori indenfor det deltagerne tilbyder. Formen er, at man cirkulerer om disse borde, snakker sammen på kryds og tværs og indgår aftaler. Tilbyder du fx foredrag skal du altså placere dig tæt på bordet markeret ”Foredrag”, og så kan de der efterspørge foredrag finde frem til dig.

Man kan ikke søge økonomiske midler på FrivilligBørsen. Der må ikke være penge involveret i aftalerne. Man må godt efterspørge overskudsmaterialer og lignende.

Man kan ikke finde en masse frivillige på FrivilligBørsen. Man kan i stedet søge efter samarbejdspartnere, der kan hjælpe til ved events og lignede i bytte for fx lån af lokaler.

3. HVAD FÅR DIN FORENING UD AF DELTAGE?
Deltager din forening på FrivilligBørsen, kan I få adgang til ressourcer, som I måske ikke har råd til - lån af lokaler og materialer, sparring og vejledning. I kan også finde en masse nye samarbejdspartnere.

Til gengæld kan I fx tilbyde foredrag om jeres arbejde eller invitere til deltagelse i jeres aktiviteter.

4. HVAD FÅR DIN INSTITUTION UD AF DELTAGE?
Kommunale institutioner kan opnå vigtig viden om de mange tilbud, der er i det lokale foreningsliv. Her kan de borgere, som I kommer i berøring med finde hjælp og støtte. Det kan måske samtidig give jer inspiration til,
hvordan I kan udvikle jeres tilbud til borgerne.

Til gengæld kan I fx tilbyde sparring, rådgivning eller foredrag om jeres arbejde.

5. HVAD FÅR DIN VIRKSOMHED UD AF DELTAGE?
Virksomheder kan se FrivilligBørsen som en oplagt mulighed for at vise social ansvarlighed og interesse i lokalsamfundet. I kan fx. hjælpe foreninger med konkrete opgaver eller lade jeres medarbejdere være frivillige i arbejdstiden en gang om måneden.

Til gengæld kan I måske bytte jer til gode teambuildingaktiviteter eller foredrag til et fyraftensmøde.

6. HVORDAN FOREGÅR FRIVILLIGBØRSEN?
ANKOMST: Ved indgangen kan du tage et navneskilt samt en mappe med et børskatalog og aftaleskemaer.

METODEN: Vi opstiller nogle høje caféborde, der hver repræsenterer en kategori indenfor det deltagerne tilbyder. Formen er, at man cirkulerer om disse borde, snakker sammen på kryds og tværs, indgår aftaler og netværker. Er der nogle bestemte deltagere du søger, kan du blive skrevet på et FrivilligBørs-balkort.

AFTALESKEMAER: Når du har indgået en aftale med en anden part udfylder I et aftaleskema, som I finder i den mappe i får udleveret ved ankomsten samt på de høje caféborde. I afleverer aftaleskemaet ved aftalebordet og I får eftersendt en oversigt over jeres aftaler.

Tilmeld dig FrivilligBørs 2018 via https://frivilligvaerket.nemtilmeld.dk/1/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter