2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Frivilligværket genopstår

2023-04-05 10:02:17

Frivilligværket genopstår

Alting er nu så meget på plads, at vi kan byde velkommen til alle de mange frivillige, som gør en stor indsats indenfor det sociale område i Randers Kommune. Frivilligværket udgør den ekstra støtte, som gør livet lidt lettere for 144 medlemsforeninger, der arbejder med de svageste grupper i samfundet i Randers Kommune.

Frivilligværket fik uden varsel pludselig skåret 60 procent væk af sit kommunale tilskud sidste efterår. Den meddelelse kom oveni, at Frivilligværkets lokaler var blevet ramt af omfattende vand- og røgskade, og derfor har kontor- og mødelokaler været under renovering i en længere periode.

En lille gruppe ildsjæle valgte at kæmpe videre for at få Frivilligværket på fode igen. Nu er man så langt, at Frivilligværket genåbner fredag med en stor reception fredag 14. april kl. 14 i lokalerne i Frivillighedens Hus, Kirketorvet 2A, baghuset. Receptionen er samtidig en markering af man netop har ansat Mette Sørensen som ny leder for Frivilligværket.

Der er program med spisning og taler fra kl. 14 til 16. Formand for Frivilligværkets bestyrelse Eske Thøgersen glæder sig til, at man nu for alvor kan komme i gang med at hjælpe de 144 medlemsforeninger. Eske Thøgersen ser optimistisk på fremtiden: ”Vi må godt nok indrette os efter en ny økonomisk virkelighed. Men det giver os også mulighed for at gentænke vores virke. Vi går målrettet efter at være tæt på vores 144 medlemsforeningers arbejde. Vi vil lade vores medlemsforeningerne være med til at så de frø, der skal blive til de grønne spirer, der kommer til at definere fremtidens frivillige sociale arbejde i Randers Kommune,” siger Eske Thøgersen.

 

De bedste hilsner
Eske Thøgersen
formand Frivilligværket Randers
tlf.: 2936 4966

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter