2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Bliv frivillig

Mulighederne for at yde en frivillig indsats er mange og forskelligartede i forhold til opgaver, målgrupper, tidsforbrug og ansvar. Du kan f.eks. involvere dig i sociale aktivteter, praktiske opgaver, administration, PR og kommunikation eller i ledelsesopgaver inden for en lang række foreninger, som henvender sig til vidt forskellige målgrupper.

Book en frivilligsamtale

Ønsker du at blive frivillig, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan invitere dig ind til en frivilligsamtale. Til samtalen tager vi udgangspunkt i dine interesser og ressourcer og finder på den måde frem til relevante foreninger og frivillige initiativer. 

Frivilligværkets foreningsdatabase

Frivilligværket har sin helt egen foreningsdatabase. Her står alle Frivilligværkets medlemmer listet. Mange af vores medlemsforeninger har brug for flere frivillige, så kig gerne i databasen og se, om ikke der er en forening, der er lige noget for dig. Du finder de enkelte foreningers kontaktoplysninger i databasen. Så er det bare at gribe knoglen eller pennen og kontakte dem.

 

Frivilligjob.dk

Du kan finde aktuelle frivillige job i Randers på www.frivilligjob.dk. Listen er ikke udtømmende, da det ikke alle lokaler foreninger der bruger portalen. Finder du ikke det du søger på frivilligjob.dk, er du meget velkommen til at tage fat i Frivilligværket. 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter