2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Find frivillige

Hold os opdaterede

Hos Frivilligværket afholder vi løbende frivilligsamtaler med borgere, der gerne vil være frivillige. Det er derfor en god ide, at holde os opdaterede, hvis I søger frivillige. I kan sende os et opslag eller komme forbi med jeres brochure og informationsmateriale.

Vi har desuden oprettet Facebook-siden Frivilligjob i Randers og omegn. Her kan vi dele et opslag om, at jeres forening søger frivillige. 

Frivilligjob.dk

Søger I frivillige, er det desuden en god ide, at oprette et opslag på frivilligjob.dk - en national portal hvor borgere kan finde det rette sted at være frivillige. 

Som forening kan man blive oprettet som bruger og derefter oprette opslag. Man kan have én eller flere annoncer, og man kan hele tiden selv logge ind og ændre, redigere, slette m.m. Det er gratis at bruge portalen. Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til at blive oprettet eller skrive et opslag. I kan også se frivilligjob.dk's egne anbefalinger til det gode opslag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter