2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Kommune

Frivilligværket Randers har siden sin fødsel i 2008 haft et godt samarbejde med Randers Kommune, men gennem de sidste år, hvor vi på nationalt plan har oplevet et større fokus på kommunal frivillighed, er samabejdet blevet intensiveret. 

Frivilligværket har stor viden om, hvad frivillige er for en størrelse, samt hvilke foreninger, der findes i Randers og omegn, og vi har gode ideer til, hvordan man som kommunal institution bedst kan inddrage frivillige. Denne viden deler vi gerne ud af, så der i kommunen kan blive sat endnu større fokus på frivillighed.


Tag fat i os, hvis du ønsker sparring 
Har du spørgsmål eller udfordringer vedrørende inddragelse af frivillige på din institution, er du meget velkommen til at kontakte os.

Herunder er et par eksempler på initiativer, hvor vi har bidraget med rådgivning og sparring
Vi har allerede hjulpet flere kommnaule institutioner i gang med at samarbejde med frivillige.

Café Rusfri

 

Netværksfamilier/-ven Randers Kommune


Frivillige ved Hospice Randers


Frivillige ved Hjernecenter Randers

 

Samarbejde
Vi har desuden et rigtig godt samarbejde og løbende sparring med: 

Frivilligkoordinatorerne på ældreområdet i Randers Kommune.

www.aeldre.randers.dk/frivillighed kan du se hvordan du kan blive frivillig på ældreområdet i Randers Kommune.


www.handicap.randers.dk/aktiviteter kan du se en oversigt over fritidsaktiviteter for mennesker med nedsat funktionsevne, autisme eller senhjerneskade.
www.frivillig.randers.dk/bliv-frivillig/handicapomraadet kan du se hvordan du kan blive frivillig på handicapområdet i Randers Kommune.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter