2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Formål, mission og vision

Frivilligværket er åbent for alle, der går ind for sociale fællesskaber. Vi tror på værdien af at inkludere individer i fællesskaber, som et middel til at skabe livsglæde og livskvalitet. Vi går ind for fællesskaber, som har plads til alle, hvor man kan bidrage med det, man har overskud til, hvor man ikke er ligeglad med andre, og hvor man hjælper hinanden.

Formål

Frivilligværkets formål er at udvikle, rådgive og synliggøre frivilligheden i Randers og omegn. 

Mission

Frivilligværkets mission er:

  • at sikre gode vilkår for borgere og foreninger, som ønsker at udøve frivilligt arbejde.
  • at fremme samarbejdet mellem virksomheder og foreninger, mellem offentlige institutioner og foreninger, og fra forening til forening.
  • at nedbryde barrierer for samarbejdet på tværs af borgere, foreninger, kommune og virksomheder.
  • udvikle relevante netværk blandt frivillighedens aktører i Randers.

Vision

Frivilligværkets visioner er:

  • at borgere, foreninger, kommune og virksomheder i Randers kommune arbejder på at skabe en bedre livskvalitet for udsatte borgere, og at samarbejdet skal være naturligt og nemt.
  • at halvdelen af borgere over 18 år, bosiddende i Randers kommune, skal bidrage aktivt til samfundet gennem frivilligt arbejde eller lignende indsatser.
  • at samle flest mulige praktiske og konkrete ”værktøjer” omkring frivilligt arbejde, foreningsarbejde og foreningsdannelse, som frivillige og foreninger i Randers kommune kan benytte sig af.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter