2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Samarbejde med foreninger

I Frivilligværket ønsker vi at medvirke til et øget samarbejde mellem kommunen og frivillige foreninger. Vi tror nemlig på, at samarbejde skaber nye muligheder – både for kommunen, for foreningerne, de frivillige og ikke mindst for borgerne.

Stærkere og tættere samarbejde mellem foreninger og kommune er noget, der er kommet langt større fokus på i de senere år. Der er allerede mange gode eksempler på, at et samarbejde kan skabe bedre sammenhæng i kommunens og foreningernes forskellige tilbud, og at en fælles indsats kan være med til at hæve kvaliteten og den samlede indsats til fordel for borgerne.

FrivilligBørs Randers har fokus på samarbejde
Frivilligværket afholder hvert år en FrivilligBørs, hvor der er fokus på samarbejde på tværs af foreninger, kommune og erhvervsliv og her har vi oplevet flere gode samarbejdsaftaler mellem kommunale institutioner og frivillige foreninger. Se mere i aftaleoversigterne fra FrivilligBørs Randers 2016 og 2017


Kontakt os hvis I vil vide mere

Har din institution overvejet et samarbejde med en frivillig forening, men har du spørgsmål til, hvordan det gøres bedst muligt, så kontakt os endelig. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter