2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    
Socialkompas

Socialkompas

Socialkompas Randers bliver det samlede overblik over, hvilke fællesskaber og hvilken hjælp der findes i Randers Kommune. Ambitionen er, at vi skal lancere Socialkompas Randers i august 2024, og vi arbejder på højtryk på at få flere foreninger med på Socialkompas Randers.

Socialkompas Randers er en samlet digital oversigt over, hvilke aktiviteter, fællesskaber og rådgivningstilbud, der er i Randers. Formålet med Socialkompas er at:

  • Borgere og pårørende let kan finde den hjælp, de har behov for, og finde fællesskaber og aktiviteter, der er relevante for dem.
  • Foreninger kan synliggøre deres tilbud og aktiviteter
  • Kommunale medarbejdere kan hjælpe sårbare borgere med at finde relevante tilbud i civilsamfundet

Socialkompas.dk er den portal vi har ventet på. Rigtig mange foreninger og frivillige står med virkelig gode tilbud. Men det kan være svært for de borgere, der har brug for tilbuddene at finde vej derhen. Med Socialkompasset kan vi bygge bro mellem dem, der har behov for støtte og opbakning og de foreninger, som har relevante tilbud.

Socialkompas findes allerede i 32 kommuner i Danmark, og nu skal Socialkompas også til Randers. Frivilligværket og Randers Kommune har indgået en samarbejdsaftale om at få Socialkompas til Randers. Frivilligværkets opgave er at få oprette foreningernes tilbud på Socialkompas.

 

Har I brug for hjælp til at komme på Socialkompas?
Har I brug for hjælp til at få oprette jeres tilbud og aktiviteter på Socialkompas, så kontakt Mette Sørensen på [email protected] eller mobil 29 16 19 21.

Vil I oprette jer selv på Socialkompas
I er selvfølgelig også meget velkomne til selv at oprette jer på Socialkompas, og portalen er meget brugervenlig. 

Opret din forening på Socialkompas

 

Se en kort video om, hvordan I opretter jer på Socialkompas

 

Læs vejledninger til Socialkompas

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter