2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Om Frivilligværket

Frivilligværket Randers er et tilbud til foreninger, borgere, kommunale medarbejdere og institutioner samt private virksomheder om gratis rådgivning og sparring om alle aspekter indenfor frivillighed. Vi rådgiver foreninger om rekruttering, kommunikation, projektudvikling m.m., giver borgere et overblik over frivillige initiativer, sparrer med kommunale institutioner om inddragelse af frivillige, afholder netværks- og synlighedsskabende arrangementer, udlåner lokaler og meget mere.

Vi er dit lokale frivilligcenter

Frivilligværket er det lokale frivilligcenter i Randers og fungerer som omdrejningspunkt for den lokale frivillighed. Et frivilligcenter er en non-profit organisation, hvis formål er at støtte, udvikle og fremme den frivillige indsats lokalt.

 

Der er frivilligcentre i mange kommuner, disse er samlet i landsorganisationen Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark (FriSe). Frivilligcentrenes fælles mission er at fremme lokal frivillighed og bidrage til social forandring og sammenhængskraft ved at samle foreninger, borgere, kommune og virksomheder om aktuelle udfordringer.

 

Leder du efter et frivilligcenter et andet sted i landet - har Frise en oversigt HER


Vedtægter

Du kan læse vores vedtægter HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter