2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Velkommen til HUSRUM

2023-10-14 09:39:29

HUSRUM Randers vil være et samlingssted for unge, der synes at ungdomslivet kan være svært. Husrum er en forening, der har et mål om, at ingen unge skal føle sig ensomme, og HUSRUM arbejder for at give unge gode sociale oplevelser og nye venskaber.

HUSRUM starter op med aktiviteter sociale aktiviteter og samtalegrupper i Frivilligværket Randers i efteråret 2023. HUSRUM har også venskabsordningen ’Hjerteven’, hvor en ung på baggrund af behov og interesser bliver matchet med en fortrolig voksen, som de kan mødes med. HUSRUM har allerede tilbud til unge i Aarhus, Horsens, Silkeborg og Viborg.

Maiken Simonsen er frivilligkoordinator for HUSRUM Randers, og hun fortæller:

” Vi vil gerne være med til at bekæmpe ensomhed blandt unge i Randers. Vi håber at kunne skabe et trygt fællesskab. Nogle har måske ikke trænet deres sociale kompetencer så meget, og her kan Husrum for dem føles som en tryg øvebane. Vi vil være et samlingspunkt for unge, der synes, at ungdomslivet kan være svært, siger hun.”

Maiken Simonsen er allerede begyndt at holde samtaler med nye frivillige og brugere i Frivilligværkets lokaler. Hvis du er interesseret i at blive frivillig i Husrum, eller hvis du kender mulige frivillige eller unge i målgruppen, så må du endelig give budskabet videre. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Maiken på [email protected] eller på tlf.: 22 19 80 09

Læs mere om HUSRUM Randers

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter