2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Fællesskabsstafet i Randers Festuge

Dato: 2022-08-19 (10:00 - 18:00)


Dit lokale frivilligcenter Frivilligværket vil markere Randers Festuge 2022 med en Fællesskabsstafet. Deltag og vis dit fællesskab frem!

En Fællesskabsstafet er en aktivitet, som kan skabe møder på tværs af lokale fællesskaber. 

Alle typer fællesskaber kan deltage 
- sociale foreninger, borgerforeninger, sportsforeninger, organisationer, grupper, netværk, klubber, kulturinstitutioner, plejehjem, daginstitutioner, virksomheder. Alle der vil være med.

Formålet er at synliggøre de mange forskellige fællesskaber i Randers Kommune. Både så I deltagere bliver bevidste om hinandens eksistens, men også så udefrakommende kan få indblik i de mange fantastiske fællesskaber, som de kan blive en del af. 

I centrum for stafetten er en depeche, som skal bringes rundt blandt de mange forskellige fællesskaber. Om det skal ske til fods, i bil, på cykel, til hest, i kano eller noget helt sjette er op til jer selv. Man skal kun modtage og viderebringe stafetten én gang. Det handler ikke om at løbe runder som ved en klassisk stafet.

Undervejs kan der laves stafetstop hos de deltagende fællesskaber - en social aktivitet, som kan invitere andre stafetdeltagere og nysgerrige borgere indenfor i et fællesskab. Det kan være åbent hus, fællesspisning, en musikoptræden, fællesgymnastik - det bestemmer man helt selv.

Stafetten løber af stablen i Randers Festuge fra d. 18.-20. august. 
Over disse dage håber vi, at stafetten kommer rundt til fællesskaber i hele kommunen med start og slut i Randers C.

Vi afslutter stafetten med et festligt arrangement for alle deltagere på Randers Realskole lørdag d. 20.8. kl. 17.00.

Tilmelding senest d. 10. august via frivilligvaerket.nemtilmeld.dk eller til [email protected]

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter