2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Frivilligmarked

Dato: 2023-09-30 (08:30 - 13:00)


Lørdag d. 30. september kl. 9.00-13.00 inviterer vi igen til Frivilligmarked på Kirketorvet og Erik Menveds Plads

Til Frivilligmarkedet kan foreninger og frivillige fællesskaber vise flaget i selskab med torveboderne og gøre randrusianerne opmærksom på det rige foreningsliv i Randers og omegn. Frivilligmarked er en festlig markedsdag sammen med torveboderne, hvor foreninger kan få en god dialog med de forbipasserende, og hvor I kan møde frivillige fra forskellige foreninger.

De forbipasserende kan opleve det frivillige sociale liv helt tæt på, og de kan høre om de mange forskellige fællesskaber, de kan blive en del af, og hvor de kan gå hen, hvis du har brug for hjælp, råd og vejledning!

Man kan også komme forbi Frivilligværkets bod, og høre mere om, hvilke muligheder der er, hvis du gerne vil være frivillig, eller hvis din forening har brug for sparring.

Vi glæder os til at se dig!

 

Vil din forening have en stand?

Hver forening får tildelt et bord samt et par stole, som I kan stille op på torvet. Frivilligværket sørger for kaffe og rundstykker fra kl. 8.30.

Hvis din forening vil have en stand til Frivilligmarkedet, så skriv til Mette Sørensen på [email protected] 

Vi skal have din tilmelding senest den 27. september 2023, så vi ved, hvor mange borde vi skal have klar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter