2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Kursus Fundraising

Dato: 2023-10-23 (18:00 - 20:30)


Frivilligværket Randers inviterer alle foreninger i Randers og omegn til kursus i fundraising mandag d. 23. oktober kl. 18 – 20.30. Kurset har særligt fokus på fundraising til frivillige sociale foreninger, og der vil være mulighed for at få sparring og rådgivning om din forenings behov og muligheder.

For mange foreninger er det nødvendigt at søge midler til foreningens drift samt nye aktiviteter og projekter. Men det kan være svært at få overblik over, hvor man kan søge penge, og man skal vide, hvordan man skriver en god ansøgning til fonde og puljer. Derfor inviterer Frivilligværket alle foreninger til kursus i fundraising, hvor du får en kort introduktion til fundraising og inspiration til arbejdet med at skaffe penge til jeres sag, aktiviteter og projekter.

 

Program

  • Hvilke offentlige puljer og private fonde findes der på det frivillige sociale område?
  • Introduktion til Fonde.dk
  • Tips til, hvordan du skriver en rigtig god ansøgning
  • Inspiration til, hvordan du holder en god elevatortale for din sag eller dit projekt
  • Indsigt i alt det med småt og de formelle krav bevillingsgivere stiller til foreninger, der søger penge
  • Idéer til alternative måder at fundraise på

 

Underviser

Det er Mette Sørensen, leder af Frivilligværket, der underviser på kurset. Mette har solid erfaring med fundraising til både store og små projekter i frivillige foreninger.

 

Tilmelding

Hvis du vil deltage i kurset eller har spørgsmål, så skriv til Mette Sørensen på [email protected]

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter