2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Uddeling af midler fra Randerskalenderen

Dato: 2024-04-08 (18:00 - 20:00)


Vi er glade for og stolte over, at Randerskalenderen igen i år har valgt at donere en del af overskuddet fra salg af kalenderen til frivillige sociale initiativer i Randers.

Mandag den 8. april 2024 kl. 18-20 inviterer vi til et festligt arrangement, hvor vi deler overskuddet fra Randerskalenderen ud til frivillige foreninger og sociale initiativer i Randers Kommune. Vi skal både dele overskuddet fra salget af kalenderen i 2022 og 2023 ud. Nærmere information og tilmelding følger.

 

Foreninger kan søge om midler fra Randerskalenderen
Alle foreninger med et socialt sigte kan ansøge om, at få del i milderne fra Randers kalenderen. For at få del i midlerne, skal I udfylde et kort ansøgningsskema. Vi åbner for ansøgninger fra midten af februar. 

Se mere om, hvordan I kan søge midler fra Randerskalenderen

 

Afstemning om, hvem der skal modtage midlerne
Alle frivillige i Randers får mulighed for at stemme på, hvilke foreninger der skal have midlerne. Der vil også være et dommerpanel, som er med til at afgøre, hvilke foreninger og initiativer der skal have del i midlerne. Nærmere information om afstemningen følger. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter