2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Medlemmer

Oplysning om organdonation


Kontaktperson:
Email:
Tlf.:

Hjemmeside

Facebook side

Formål:

Ti patientforeninger etablerede Oplysning om Organdonation – gi’ livet videre i 1991. Dengang var det under navnet Transplantationsgruppen. I 2015 overtog Dansk Center for Organdonation arbejdet med Oplysning om Organdonation.


Aktiviteter:

Hvordan bliver man organdonor? Hvad indebærer det at være tilmeldt Donorregisteret? Kan min familie sig nej på mine vegne? Hvordan bliver man erklæret hjernedød? Få svar på dine spørgsmål fra mennesker, der har haft organdonation tæt inde på livet. Info Teamet består af frivillige, der har modtaget et organ, har doneret et organ eller er pårørende til enten en afdød donor eller en transplanteret. Vi tilbyder foredrag, der skal få folk til at tage stilling. Et foredrag kan sammensættes på mange måder, afhængigt af jeres ønsker. Det kan fx handle om livet som transplanteret, hjernedødskriteriet, fordomme, etik og levende donation.

Tags: Patienter - Rådgivning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter