2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Medlemmer

KOMsammen Randers


Kontaktperson:
Email: [email protected]
Tlf.: 70 208 308

Hjemmeside

Facebook side

Formål:

KOMsamme Randers er et tilbud til unge mellem 15 og 30 år, der kender til følelsen af ensomhed og som har lyst til at arbejde med det, mens de bevæger sig, laver lækker sund mad og tager ud i naturen. Omdrejningspunktet er fælles aktiviteter, der først og fremmest har fokus på at det skal være hyggeligt og at alle skal kunne være med. Det handler ikke om at ’blive sund’ eller være god til sport, men om at have det sjovt og få lidt sved på panden sammen med andre. KOMsammen drives udelukkende af unge frivillige og er således et ung-til-ung projekt, hvor de frivillige giver jævnaldrende unge noget, de ikke kan få andre steder: Nogle jævnaldrende at være sammen med, snakke med og lave aktiviteter med.


Aktiviteter:

KOMsammen Randers holder midlertidigt pause, da vi mangler frivillige. Kontakt os meget gerne på [email protected], hvis du vil være frivillig.

Tags: Børn & unge

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter