2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Medlemmer

Eftertro


Kontaktperson: Anette Blach
Email: [email protected]
Tlf.: 31707004

Hjemmeside

Facebook side

Formål:

Hvad tilbyder vi? Har du mistet din tro eller er tvivlen om dit religiøse eller spirituellestandpunkt blevet uhåndterbar, så kan du få hjælp hos os. Uanset hvilken religiøs overbevisning du har eller har haft. Uanset hvordan din tvivl er opstået og uanset hvilke spørgsmål, du har til din tvivl. Så er vi klar til at lytte og hjælpe. Du og dine behov er altid det vigtigste i kontakten med os. Du kan bruge os til at læsse af hos og spejle dine oplevelser i. Vi lader dig sætte tempoet, og du er sikker på at blive mødt med ligeværdighed og respekt for dine tanker og beslutninger. Vi lover anonymitet for alle, der ønsker det - både rådgivere og rådsøgere. Vi vil vise, at fællesskab kan findes andre steder end i religionen, og at de positive følelser, du har forbundet med religionen kan opnås på andre måder. Hos os kan du møde nogle mennesker, der forstår dine følelser. For de har selv oplevet dem.


Aktiviteter:

Hvad ønsker vi? Skabe et fællesskab med indsigt og forståelse. Vi håber at kunne hjælpe mennesker til et rigere og ærligere liv. Og vi håber, at de, der kommer igennem processen, vil hjælpe andre, når de er klar til det og på den måde udvide vores gruppe og vores aktiviteter. Eftertro er en non-profit organisation. Alle involverede arbejder frivilligt. Eftertro blev startet i et samarbejde mellem Ateistisk Selskab og andre frivillige, men er sin egen organisation.

Tags: Rådgivning - Socialt udsatte

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter