2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Medlemmer

Café Rusfri


Kontaktperson: Anette Juul Sørensen, formand Cafe Rusfris Venner
Email: [email protected]
Tlf.: +45 20 82 03 81

Hjemmeside

Facebook side

Formål:

Cafe Rusfri er et tilbud til tidligere misbrugere, der nu har lyst til en mere indholdsrig hverdag med socialt samvær og fællesaktiviteter. Cafeen ligger i pavillionen ved den nu nedlagte Hadsundvejens skole, og man skal ikke være visiteret for at komme her. Det eneste krav cafeen stiller til dig er, at du er Rusfri.


Aktiviteter:

Cafeen er brugerstyret og tager udgangspunkt i brugernes behov. Vi har fællesspisning 2 gange om ugen. Desuden arrangerer vi foredragsaftener, kurser, udflugter m.m. Vi har et kreativt værksted i cafeen, hvor der kan arbejdes med træ, maling, sytøj og smykker. Desuden er der et it-værksted, hvor brugerne kan komme og få hjælp til IT-opgaver, herunder udarbejdelse af jobansøgninger, oprettelse af Nem-id, kurser i IT mm. Der er brugerbetaling til fællesspisning, aktiviteter ud af huset og materialer i værkstedet. Til fællesspisningen tirsdag og fredag aften tager vi kr. 25,- for et måltid mad. Udover medarbejder, Kaj Larsen, der er ansat af rusmiddelcentret drives cafeen af frivillige, som selv er tidligere misbrugere, eller som har haft misbrug tæt inde på livet. På nuværende tidspunkt kommer der ca. 50 brugere i cafeen om ugen. Der er også plads til dig.

Tags: Socialt udsatte

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter