2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Medlemmer

Randers Krolf


Kontaktperson: Bent Ørum
Email: [email protected]
Tlf.: 86433427

Hjemmeside

Formål:

Vi er en klub under DAI (Dansk Arbejder Idræt). Vi er i dag ca. 85 medlemmer m/k med en gennemsnitsalder over 70 år. Krolfspillet blev taget på programmet i 2009 og spilles hver mandag og torsdag på banerne ved Randers Firmasport. Vort mål er at skabe en klub for folk i alle aldre og begge køn, hvor samvær og sociale relationer danner grundlag for venskab og et stærkt fælleskab.


Aktiviteter:

Udover at deltage i det egentlige spil gennem de ugentlige træninger og de mange former for aktiviteter, tilbyder klubben motion, frisk luft samt glæden ved at være sammen med andre.

I Randers Krolf får du mulighed for at spille Krolf med såvel andre nybegyndere som mere øvede spillere. Randers Krolf henvender sig til både ældre og yngre.

Efter træning samles vi i krolfhytten til socialt samvær og for at nyde medbragt kaffe eller lignende.

Du kan også deltage i stævner - ikke alene klubbens egne - men også i de stævner, som andre krolfklubber arrangerer henover sæsonen.

For at understrege vores sociale islæt samles vi ofte og hygger os omkring vores grill med medbragt mad og drikkevarer

Tags: Ældre - Sport og fritid

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter