2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Medlemmer

Børns Vilkår

Trekronergade 26
2500 Valby

Kontaktperson: Hans Christian Niebuhr
Email: [email protected]
Tlf.: 51360488

Hjemmeside

Facebook side

Formål:

Børns Vilkår er en privat, humanitær og politisk uafhængig organisation, der arbejder for at styrke og forbedre børns udviklingsmuligheder, opvækst og vilkår i Danmark. Vi kæmper for, at intet barn i Danmark svigtes af de nærmeste voksne eller samfundet. På BørneTelefonen rådgiver vores frivillige rådgivere tusindvis af børn, der fortæller os om de voldsomme hemmeligheder, som de ikke tør, eller kan, tale med andre om. Det giver os en unik indsigt i børns tanker og problemer, som vi handler på. Vi sikrer, at alle børn har mindst én voksen, som lytter, og vi hjælper børnene med at få den støtte og omsorg, de savner, og har brug for. Vi arbejder for, at alle landets børn skal have ret til en tryg barndom sammen med vores støtter og samarbejdspartnere. Vi tror på, at børn er det vigtigste, vi har – og på at Danmarks børn er vores fælles ansvar.


Aktiviteter:

Børns Vilkårs primære aktivitet er rådgivning af socialt udsatte børn og unge på BørneTelefonen. Formålet med BørneTelefonen er at tilbyde børn en linje til rådgivning, trøst eller bare en voksen, der har tid til at lytte og støtte, f.eks. når venskaberne slår gnister, når forældrenes skilsmisse gør ondt i maven, og når børnene udsættes for så grusomme svigt, at de næsten ikke kan få det sagt. Hjælp til selvhjælp er centralt for rådgivningen på BørneTelefonen, så gennem rådgivning eller skriftlig kommunikation hjælpes barnet eller den unge til at finde løsninger på sine problemer. Rådgiveren spørger ind til problemstillingen på en måde, så barnet får overblik over egne ressourcer og handlemuligheder og bliver styrket til at gøre brug af dem.

Tags: Børn & unge

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter