2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Medlemmer

Rådgivning for Udlændinge (RFU)

Torvegade 14, 1. sal,
8900 Randers C

Kontaktperson: Feramuz Acar
Email: [email protected]
Tlf.: 40968878

Facebook side

Formål:

Rådgivning for Udlændinge, er en frivillig forening der har til formål at yde såvel ano-nym mundtlig rådgivning, være besidder, som at iværksætte egentlig skriftlig sagsbehandling for udlændinge, der har behov for det. Vi yder hjælp til alt fra asylansøgning, opholdstilladelse, familiesammenføring, boligsag, kontanthjælp, almindelige borgerlige tvister til kriminalsager m.v.. Ligesom en del af rådgivningen bestå i henvisninger til den relevante myndighed /institutioner. Rådgivning for Udlændinge blev stiftet 1993 af enkeltpersoner og etniske foreninger i Randers.
Hver søndag fra kl. 16-18
Alle udlændinge uanset nationalitet, sprog, religion, politisk opfattelse, etnisk og kulturel baggrund har ret til at modtage rådgivning. Mundtlig rådgivning er gratis, men for at få startet en skriftlig sagsbehandling indmelde sig i foreningen (150,00 kr. pr. år)
Til RFU er der tilknyttet, frivillige advokater, socialrådgivere, vejledere, tolke mv.. Der er mindst 2 rådgivere tilstede i kontorets åbningstider og mulighed for at træffe aftale om møder, eller få en rådgiver med til møde med relevante offentlige og private myndigheder, uden for de normale åbningstider.
Sagsbehandlere og tolke har TAVSHEDSPLIGT vedrørende personoplysninger.


Aktiviteter:

Gratis Juridisk og Social Rådgivning. Hver Søndag Åbningstider Hver søndag. 16.0 - 18.oo Tlf. Bjarne Overmark 22 21 37 55 Tlf. Feramuz Acar 40 96 88 78 Tlf. Lars Brolund 51 70 63 21 [email protected]

Tags: Flygtninge & indvandrere - Rådgivning - Socialt udsatte

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter