2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Medlemmer

Turistforeningen for Randers og Omegn

Lassesminde 9
8900 Randers

Kontaktperson: Louise Brown
Email: [email protected]
Tlf.: 51236432

Hjemmeside

Formål:

Turistforeningen for Randers og Omegn har igennem 20 år arbejdet professionelt med markedsføring og udvikling af Randers som møde- og turistby. Vi har med gode resultater søsat og gennemført nye projekter, der har haft det formål, at gøre Randers mere spændende at besøge for på den måde at bidrage til øget vækst for både virksomheder og kommunen.

Det vil vi fortsætte med, men målrettet på at bidrage til, at de helt nære, lokale, små og anderledes oplevelser skal blive til store oplevelser, som man kan tage med hjem til bogen om gode ferieminder.

Det kan også være de helt specielle møder eller gruppearrangementer.


Aktiviteter:

Møder du holder i Randers husker du. Intet er standard, alt bliver skræddersyet til formålet uanset som det er et møde, fyraftensmøde eller udflugt med klubben. Det vil vi gøre i samarbejde med GoRanders, som har specialiseret sig i de helt lokale, anderledes og måske lidt uventede oplevelser.

Tags: Kultur - Sport og fritid - Øvrige

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter