2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Medlemmer

Talentspejderne


Kontaktperson: Ulrik Husum
Email: [email protected]
Tlf.: 2722 0776

Hjemmeside

Facebook side

Formål:

Landsforeningen Talentspejderne er en frivillig, upolitisk og ikke religiøs, humanitær organisation, som støtter unge skoleelever i at se og udvikle deres evner og talenter. De unge er mellem 12-15 år og går i 7., 8. eller 9. klasse.


Aktiviteter:

Det helt særlige ved Talentspejderne er en stærk tro på, at vi alle har evner og talenter. Egenskaber, som vi bedst ser og udfolder, hvis vi har et stærkt netværk, der anerkender os, som dem vi er. Talentspejderne er mentorer, som har lyst, overskud og ressourcer til at give noget til andre. Rollemodeller, der anerkender unge, som de er – og hjælper dem med at se og udfolde deres evner og talenter. Mentorerne er selvstændige erhvervsdrivende, ledere eller fastansatte i virksomheder. De udfører et stykke frivilligt arbejde, og er de ansat i en virksomhed, betaler virksomheden for halvdelen af den tid, de bruger sammen med den unge. Mødet mellem mentoren og den unge foregår altid på virksomheden og varer godt halvanden time pr. gang.

Tags: Børn & unge

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter