2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Medlemmer

Venligboerne Randers


Kontaktperson: Lipi Sep Thalwitzer
Email: [email protected]
Tlf.:

Hjemmeside

Facebook side

Formål:

Venligboerne Randers er en af mange lokale grupper, der blandt andet hjælper flygtninge med at blive integreret i Danmark ved at byde dem velkommen og hjælpe med praktiske ting. Men vi er ikke kun for flygtninge – tværtimod. Vi er for alle! Venligboernes koncept er helt enkelt at møde folk med venlighed, være imødekommende og række hånden ud til dem, der har brug for hjælp – uanset hudfarve, religion, social status, køn, alder og så videre. Smil til hinanden, drik en kop kaffe sammen og se, hvad der kan komme ud af det. Måske kan du være med til at gøre en forskel for nytilkomne Ali, gamle fru Hansen, der sidder så meget alene, den unge alenemor med et lille barn, eller familien, der er ramt af kontanthjælpsloftet, og som ikke har råd til mad på bordet i den sidste halvdel af måneden.


Aktiviteter:

Har du lyst til at være med i et fællesskab på tværs af kulturer, og vil du samtidig være med til at bryde barrierer og fordomme ned, så meld dig på banen. Vi har ingen medlemskaber, og alle arbejder frivilligt, men vi har mange fantastisk spændende opgaver og arrangementer, og er du interesseret, så tøv ikke med at give lyd fra dig. Indtil videre kan du kommunikere med andre Venligboere på Facebook: Venligboerne Randers’ Facebook-side. Velkommen til!

Tags: Børn & unge - Flygtninge & indvandrere - Familie & forældre - Socialt udsatte - Ældre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter