2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Medlemmer

Colitis-Chron foreningen, Lokalafdeling Østjylland


Kontaktperson: Anni Faarup Christensen
Email: [email protected]
Tlf.: 22644464

Hjemmeside

Formål:

Foreningen arbejder bl.a. for: - at støtte videnskabelig forskning. - at søge Colitis-Crohn ramtes forhold forbedret i alle henseender. Dette gælder også for andre relaterede tarmsygdomme. - at udbrede kendskabet til sygdommene og derved skabe forståelse for Colitis-Crohn ramtes kår, samt kårene for andre relaterede tarmsygdomsramte. - at støtte en landsdækkende opbygning af foreningens virke. - at deltage i nordisk og andet internationalt samarbejde.


Aktiviteter:

Vi dækker fra Randers i nord til Hedensted i syd, Silkeborg og Kjellerup i vest samt hele Djursland og er ca. 700 medlemmer.
Vi afholder 3-4 medlemsmøder om året, med fagligt og socialt indhold. Er du medlem af Colitis-Crohn Foreningen, og bor du i ovennævnte område, modtager du vores nyhedsbrev med information om vores arrangementer. Har du en god idé til kommende møder, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Tags: Patienter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter