2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Medlemmer

Hjerneskadeforeningen


Kontaktperson: Ole Støvring
Email: [email protected]
Tlf.: 21745150

Hjemmeside

Formål:

Hjerneskadeforeningen er en landsdækkende uafhængig medlemsstyret organisation der arbejder for hjerneskadede og deres pårørende.


Aktiviteter:

Randers er en aktiv afdeling med et hav af aktiviteter. På Bakkevej 1 (Bakkehuset) i Randers NV deler vi skønne lokaler med Hjernecenter Randers. Bakkehuset er omgivet af en skøn gammel have – hvor der er etableret sansehave med tilhørende hønsehus. Centret har gode faciliteter til alle de forskellige aktiviteter som mange af os – før vores skade – drømte om at få tid til når vi engang skulle på pension – såsom akrylmaling, glaskunst, smykkeværksted, syklub, snedkerværksted og fælles madlavning ved arrangementer. Vi tager også på fællesudflugter og afholder sommerfest og årlig julehygge. Aktiviterne giver os selvtilliden og det gode humør tilbage – vi udretter noget! Samtidig får vi snakket med hinanden og nyder at lave hverdagsting sammen. Det sociale samvær forenes fint med det kreative.

Tags: Patienter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter