2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Medlemmer

Angstforeningen


Kontaktperson: Claus Thomsen
Email: [email protected]
Tlf.: 41510809

Hjemmeside

Formål:

Foreningens formål er at virke som landsdækkende patientforening for angstramte ved at varetage deres interesser, udbrede viden om og forebygge angstlidelser samt informere om behandlingen af disse.


Aktiviteter:

AngstTelefonen 70 27 92 94 - Hvis du har brug for en personlig samtale, når det er svært.

TelefonRådgivningen 70 27 13 20 - Kontakt os, hvis du har brug for rådgivning, information og støtte i forbindelse med din situation - enten som angst eller pårørende.

Kontakt os også angående praktiske spørgsmål, selvhjælpsgrupper og indmeldelse.

BørneAngstTelefonen 82 30 60 70. Hvis du føler dig bange i bestemte situationer, ikke har lyst til at gå i skole eller tit får ondt i maven på grund af noget bestemt, så kan vi måske hjælpe dig. Du kan ringe til vores rådgivere helt anonymt. Det betyder, at ingen kan se, hvem du er. Vi hjælper dig med at tale om det, der er svært at tale om, og måske kan vi også hjælpe dig med, hvor du kan få hjælp. Forældre, pårørende, lærere m.fl. er også velkomne til at benytte telefonen, hvis der er brug for at tale om, hvordan man bedst støtter et barn eller en ung med angst, hvor man kan søge hjælp og hvordan man passer på sig selv og sin familie, når det er svært.

Åbningstider Tirsdage kl. 9.00 – 12.00 Torsdage kl. 18.30 – 21.30 Søndage kl. 16 – 19

Selvhjælpsgrupper – Vi har selvhjælpsgrupper rundt om i Danmark. I en selvhjælpsgruppe har du mulighed for at møde ligesindede og opdage, at du ikke er alene. Her kan du dele dine tanker og erfaringer, med andre, modtage psykoedukation og arbejde med selvhjælpsmateriale.

Tags: Børn & unge - Patienter - Psykisk sårbare

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter