2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

FrivilligMobilen - det mobile frivilligcenter

Det kan være svært at finde Frivilligværket i vores baggård på Kirketorvet - derfor har vi investeret i Jyllands første mobile frivilligcenter, så vi kan komme ud til jer i stedet.

Frivilligværket hjælper alle foreninger i hele Randers kommune, men med kontor i Randers midtby kan det hurtigt blive besværligt at få hjælp, hvis man kommer fra en lille forening i Havndal. Derfor har vi investeret i FrivilligMobilen, der er klar til at rykke ud i Randers opland. Her vil den - og vi - holde centralt i byen og fortælle om Frivilligværkets mange tilbud for foreninger og borgere, der gerne vil i gang som frivillige. 

 

Book FrivilligMobilen

Det er også muligt for foreninger, instutitioner og virksomheder at booke FrivilligMobilen og en medarbejder fra Frivilligværket til at komme ud til dem og holde oplæg, svare på spørgsmål eller rådgive om frivillighed. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at booke FrivilligMobilen.

 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter