2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Randerskalenderen giver stor julegave til frivillige ildsjæle

2020-12-23 13:27:38

PRESSEMEDDELELSE

Frivilligværket har modtaget en del af overskuddet fra salget af årets Randerskalender, og foreningen har fået overrakt hele 36.000 kr.  Beløbet skal gå til at forkæle en masse fantastiske frivillige med en gallafest i efteråret 2021.

Randerskalenderen har solgt dobbelt så mange eksemplarer som sidste år, og det kan mærkes hos byens frivilligcenter, hvor leder Louise Brown har fået overrakt en check på 36.000 kr. fra manden bag kalenderen, Frank Secher.

- Vi er så utrolig glade for, og stolte over, at Frank fra Randerskalenderen henvendte sig til netop os. Formålet med kalenderen er utrolig sympatisk og svinger godt sammen med Frivilligværkets medlemsforeningers virke. Vores medlemmer hjælper hver eneste dag medborgere i samfundet, og nu har vi en fantastisk mulighed for at takke dem for det, smiler Louise Brown

 

Et skulderklap der giver genlyd

Det modtagne beløb vil Frivilligværket bruge på en stor gallafest på Frivillig Fredag 2021 d. 24. september. Her inviteres de fantastiske frivillige, som hver dag knokler for at hjælpe andre og derfor fortjener et skulderklap, der kan høres et godt stykke ud over kommunegrænsen.

- I Randers og omegn hjælper vi hinanden, og de frivillige er en stor del af trivslen i hele kommunen. Vi skal passe på de frivillige, anerkende dem for deres indsats og vise dem hvor taknemmelige vi er, for alt det de gør. Derfor vælger Frivilligværket at bruge donation fra Randerskalenderen på en aften, hvor de frivillige bare skal læne sig tilbage og lade sig forkæle, fortæller Louise Brown.  

 

En glad giver

Randerskalenderen synliggør lokale butikker og erhvervsdrivende ved at give dem plads bag de 24 låger i kalenderen. På den måde rettes randrusianernes opmærksomhed mod en ny lokal virksomhed hver dag op til jul, og der kommer potentielle kunder i butikken, når lågerne skal indløses. Særligt i dette corona-plagede år har det lokale erhvervsliv brug for støtte fra borgerne.

- Julen er hjerternes fest - og for mange en ekstra anledning til at gøre en god gerning, udtaler Frank Secher, der har taget initiativ til Randerskalenderen - en lokal familiejulekalender fyldt med gaver og oplevelser.

- Idéen ligger lige til højrebenet. Køb en julekalender til 200 kroner og få gavebeviser til byens lokale butikker, restauranter og kulturinstitutioner til en værdi for mere end 3.000 kroner. Samtidig med, at du støtter et lokalt velgørenhedsprojekt. Det er med stor glæde, at jeg overrækker denne check til Frivilligværket, som vil gavne alle de mange frivillige, fortæller Frank Secher med et smil.

- Vores samarbejde med Frank og Randerskalenderen har bare været helt eminent. Frank er altid velkommen på kontoret til en kop kaffe eller en snak. Vi er ham og Randerskalenderen dybt taknemmelige for den her store gave, slutter Louise Brown

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter