2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Genåbning af foreningslivet fejres med frivilligmarked

2021-05-25 10:52:27

Pressemeddelelse:

Foreningslivet kan endelig genåbne og det vil det lokale frivilligcenter Frivilligværket fejre med et hyggeligt frivilligmarked i hjertet af Randers.

Efter en meget lang nedlukning kan hele det lokale foreningsliv endelig genåbne. Intet er som det plejer, og mange foreninger har mistet både brugere og frivillige undervejs. Derfor er det vigtigere end nogensinde at vise frivilligfanen og gøre randrusianerne opmærksomme på de mange fantastiske frivillige fællesskaber der findes omkring dem.

Frivillige fællesskaber står klar
”Hos Frivilligværket har vi gjort hvad vi kunne, for at holde gejsten oppe med diverse online tiltag i denne meget lange foreningsnedlukning, men nu er det endelig tid til at mødes face to face igen. Vores frivilligmarkedkoncept er den helt rigtige måde at fejre genåbningen på, og vi glæder og rigtig meget til at byde foreningerne velkommen”
, udtaler Frivilligværkets leder, Louise Brown.

Frivilligmarkedet afholdes sammen med torveboderne på Kirketorvet og Erik Menveds Plads lørdag d. 29. maj kl. 9.00-13.00. Her kan de besøgende møde et lille udsnit af de mange frivillige fællesskaber der findes i Randers og omegn. Fællesskaber som står klar til at tage imod borgere, der går med frivilligtanker, eller som ønsker at blive en del af en frivillig drevet aktivitet.

Foreninger skal have et boost
”Rigtig mange foreninger har brug for et boost lige nu, og rigtig mange borgere har behov for at blive en del af et fællesskab. Derfor håber vi, at der kan skabes nogle gode match på vores frivilligmarked. ”, påpeger Louise Brown.

”I den kommende tid vil vi hos Frivilligværket desuden have øget fokus på frivilligrekruttering, så vi kan bidrage til at skaffe gode kræfter til foreningslivet. Samtidig vil vi arbejde på at få flere lokale foreninger og fælleskaber til at blive medlemmer af Frivilligværket, så de kan få glæde af vores gratis konsulenthjælp”, slutter Louise Brown

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter