2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Deltag i Frivilligværkets pop-up event i Randers Festuge

2021-07-01 13:45:41

Frivilligværket er sat i verden for at støtte og synliggøre frivilligheden i Randers og omegn, og i årets Randers Festuge vil vi have fokus på at få endnu flere borgere med i et frivilligt fællesskab. 

Vi bryder derfor ud af vores vante rammer i Frivillighedens Hus, og vil være at finde på adressen Sct. Mortens Gade 1 - lige ved siden af Hotel Randers, som har stillet lokalet til rådighed. Herfra vil vi lave en masse larm for frivilligheden.

Jeres foreninger og frivillige fællesskaber kan være med i vores pop-up event i ugens løb. Det er en rigtig god mulighed for at synliggøre jeres projekt og få randrusianerne i tale.

I KAN TILMELDE JER VIA DETTE LINK (HUSK at skrive navnet på foreningen) eller ved at skrive til [email protected] 

Hvis I har lyst til at deltage, må I meget gerne melde tilbage hurtigst muligt. Åbningstiden er kl. 10-17 fra d. 16. til d. 20. august. Ved tilmelding vælger I dato og et tidsrum (kl. 10-13 eller kl. 14-17). I må gerne vælge flere datoer og tidspunkter. Så har vi bedre mulighed for at planlægge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter