2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Frivillige hyldes med uddeling af FRIGG-prisen

2021-08-30 11:16:47

PRESSEBILLEDE

Frivilligværket vil fejre frivilligheden med uddeling af frivilligprisen FRIGG, og du kan være med til at nominere kandidaterne.

Frivillighed gør glad, frivillighed gør gavn, frivillighed gør godt! Det lokale frivilligcenter, Frivilligværket vil fejre, hædre og hylde frivilligheden i Randers og omegn. Det gøres med den nystiftede Frivilligpris FRIGG, der uddeles mandag d. 20. september kl. 18.00-20.00 i Nordisk Film Biografer Randers.

FRIGG er en sammentrækning af FRIvillighed Gør Godt, og prisen uddeles til de frivillige, der har gjort sig særlig bemærket eller gjort en særlig indsats for og i deres forening. ”De frivillige og deres indsats er helt afgørende for livskvalitet og trivsel i vores samfund, og de fortjener om nogen at blive hyldet. Netop derfor har vi stiftet frivilligprisen FRIGG”, fortæller Louise Brown, der er leder af Frivilligværket.

Nominér en frivillig
Frivilligværket har brug for hjælp til at finde kandidaterne og opfordrer derfor alle til at gå ind på www.frivilligprisen.dk og nominere en masse fantastiske frivillige. Der er 12 kategorier, heriblandt årets corona-frivillig, årets frivilligteam, årets unge frivillig og årets frivilligidé. Der er derfor mulighed for at hædre mange forskellige typer af frivillige.

Der er også en række sjove kategorier, som fx årets frivilligromance, årets sjoveste frivillig og årets bedst klædte frivillig.

Vi vil gerne lave et hyggeligt, underholdende, rørende og festligt show for de frivillige, og derfor har vi lavet et mix er seriøse og sjove priskategorier”, påpeger Louise Brown.

Frivillige til prisfest
Alle frivillige i Randers Kommune er velkommen til prisuddelingen i Nordisk Film Biografers store sal d. 20. september. Man kan tilmelde sig selv og sine medfrivillige via Frivilligværkets hjemmeside eller ved at tage kontakt til sekretariatet.

”Vi har virkelig glædet os til endelig at kunne fejre frivilligheden igen og sætte fokus på alle de lokale ildsjæle. Vi håber derfor på en fyldt sal, og at alle de frivillige går derfra med bevidsthed om hvor værdsatte de er hver og en”, slutter Louise Brown.

Prisuddelingen er støttet af Randerskalenderen, der efter sidste års salg af julekalendere gav en del af overskuddet til Frivilligværket og FRIGG-prisen uddeles i forbindelse med markeringen af Frivillig Fredag ugen 2021.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter