2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Frivilligværkets fremtid

2022-11-09 13:12:49

Frivilligværket fortsætter

Den nye bestyrelse har konstitueret sig og alle kræfter er sat ind på at få Frivilligværket gennem en overgangsfase, hvor vi skal tilpasse os en ny virkelighed med et væsentlig indhug i vores driftsmidler.

Den nyvalgte bestyrelse er i fuld gang med at justere vores planlagte aktiviteter. Vi kommer til at melde ud senere hvilke muligheder, der vil blive for at booke lokaler og tider til rådgivning samt hvilke tiltag der sættes i værk for at yde støtte til at skaffe nye frivillige.

Frivilligværket står med et stærkt formindsket budget for 2023, og vi er samtidig udfordret i forhold til renovering af vores lokaler i forbindelse med vand- og røgskade. Det betyder, at der vil gå måske 3  måneder før vi kan være klar igen med tilbud til vores medlemsforeninger.

Næste ansøgningsfrist til §18 midlerne er 1. februar 2023. Vi har aftalt med Randers Kommune, at det bliver på Laksetorvet, man skal henvende sig for at få hjælp og råd til ansøgningen. Dette melder vi mere ud om senere.

De nuværende medarbejdere, Louise, Anne-Mette og Birgitte, er sagt op som konsekvens af økonomien, og det er for bestyrelsens vedkommende en sorgens stund, for det er medarbejdere vi har lært meget af og oplevet på så mange positive måder, og den rejse vi har haft sammen, vil vi aldrig glemme.

Bestyrelsen vender tilbage med mere information, når vi er kommet lidt længere i overgangen med at få defineret hvad et nyt Frivilligværk skal kunne i 2023, med færre midler end tidligere.

Den nyvalgte bestyrelse består af:
Eske Thøgersen (formand)
Else Norvin (næstformand)
Mark Larsen,
Emmanuel Monsale
Arne Skovmøller.

Henvendelser til Frivilligværket kan sendes til [email protected] eller til [email protected].

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter