2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Ny leder af Frivilligværket

2023-03-18 08:58:31

Frivilligværket har ansat Mette som ny daglig leder fra 1.april 2023.

Mette Sørensen har arbejdet med frivilligt socialt arbejde de sidste 10 år og har blandt andet erfaring indenfor projektledelse, fundraising, kommunikation og opstart af foreninger. Mette har arbejdet som koordinator for de boligsociale indsatser i Odense Kommune og som udviklingskonsulent i den frivillige sociale organisation Kvisten. Mette har desuden været engageret i Sager der Samler, hvor hun har understøttet borgerdrevne initiativer og aktiviteter. 

- Jeg glæder mig til at komme i gang med jobbet og ser frem til at være med til at genåbne Frivilligværket. Jeg ser store muligheder for stedet, og jeg glæder mig til at lære frivillige og foreninger at kende. Jeg er spændt på at høre, hvilke ideer de frivillige og foreningerne har, så vi sammen kan udvikle frivilligværket og skabe bedste rammer og muligheder for det frivillige sociale arbejde i Randers.

Du kan kontakte Mette på [email protected] eller mobil 29 16 19 21

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter