2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Randerskalenderen donerer overskuddet til frivillige foreninger

2023-12-05 01:14:13

Vi er glade for og stolte over, at Randerskalenderen igen i år har valgt at donere en del af overskuddet fra salg af kalenderen til frivillige sociale initiativer i Randers.

Randerskalenderen er en fysisk julekalender, og bag hver låge gemmer der sig gaver og overraskelse fra udvalgte virksomheder i Randers. Hver kalender indeholder gaver til en værdi på over 2.800 kr., og Randerskalenderen bidrager til oplevelser og julehygge med dem, du holder af.

Overskuddet fra Randerskalenderen skal deles ud til frivillige foreninger og sociale initiativer i Randers Kommune, og vi skal både dele overskuddet fra salget af kalenderen i 2022 og 2023 ud. Efter nytår fortæller vi mere om, hvordan foreninger kan søge om midlerne. Alle frivillige i Randers får mulighed for at stemme på, hvilke foreninger der skal have midlerne. Og vi planlægger at dele midlerne ud i forbindelse med et arrangement i foråret 2024.                                                                                                            

Hvis du endnu ikke har fået fat i en Randerskalender, så kan du lige nå at få fat i en af de sidste kalendere. Der er fri fragt, hvis du bestiller Randerskalenderen online. Hvis du hellere vil købe kalenderen i en fysisk butik, så kan du også se, hvilke butikker der sælger Randerskalenderen ved at klikke på linket nedenfor.

 

Se mere om Randerskalenderen og få fat i din kalender

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter