2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Velkommen til Pernille

2024-03-22 10:33:05

Tag godt imod vores nye praktikant Pernille Neergaard Pedersen, der er startet i virksomhedspraktik i Frivilligværket. Pernille bliver koordinator for FRIVILLIGINITIATIVET 2024, hvor vi deler en del af overskuddet fra Randerskalenderen ud til frivillige foreninger, og hun kommer også til at bidrage til Socialkompas Randers.

Pernille er uddannet cand.mag. i anvendt filosofi og kulturforståelse, og hun har erfaring fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Pernille har desuden været frivillig hjælpeleder og spejderleder hos De Grønne Pigespejdere.

I sin praktik får Pernille mulighed for at prøve flere sider af sig selv af, og hun udtaler: "Jeg glæder mig til at være med til at koordinere eventet, når vi skal dele overskuddet fra Randerskalenderen ud til frivillige initiativer den 8. april. Jeg glæder mig også til at lære mere om, hvad der motiverer frivillige, og hvordan man fundraiser til projekter og aktiviteter. Jeg vil også gerne have mere erfaring med at bruge sociale medier i en professionel kontekst for at nå ud til forskellige målgrupper."

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter