2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Brand i nabobygning

2024-05-17 11:11:49

Der har desværre været brand i nabobygningen til Frivilligværket, og vores lokaler er ramt af røg- og sodskader samt begrænsede vandskader. Vi er kede af, at vi foreløbig må lukke ned for udlån af lokaler til foreninger.

Garagerne langs Frivilligværket brændte helt ned sidste weekend, og der er store skader på de tilstødende lejligheder. Der er heldigvis en brandmur ind til Frivilligværket, som gør vi kun har fået skader i forhold til røg og sod samt begrænsede vandskader langs væggen på toiletterne. Der kom desuden et mindre hul i taget, som er udbedret.

Forsikringselskabernes skadeservice er ved at gøre rent og udbedre skaderne. Vægge, lofter og tæpper er allerede renset, men inventar og løsøre skal rengøres. Vi ved endnu ikke, hvornår vi kan åbne op for udlån af lokaler igen. Foreløbig har vi aflyst lokalebookinger til udgangen af næste uge, og vi skal nok holde jer opdateret på situationen. Vi gør hvad vi kan for at kunne åbne hurtigst muligt.

Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Mette Sørensen på [email protected] eller mobil 29 16 19 21.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter